top of page
Photoshop Business park NEW.png

Welkom, 
toekomstige veranderaar

Bedrijventerreinen staan onder hoge druk. Door klimaatverandering doen zich steeds vaker extreme weersomstandigheden voor, zoals extreme hitte of neerslag - iets waartegen bedrijventerreinen steeds minder bestand zijn.

Wij geloven dat we allemaal in staat zijn om ons aan deze veranderingen aan te passen. Klimaatadaptatie is geen staat, maar een proces waaraan we allemaal kunnen bijdragen. Het maakt daarbij niet uit of jij aan het roer staat en de beslissingen over het bedrijventerrein neemt. Iedereen kan meedoen.

 

 

Deze website biedt je een stapsgewijze aanpak met informatie, een rekentool en een communicatietoolkit om bij te dragen aan de transformatie naar jouw groene en klimaatadaptieve bedrijventerrein.

Het 5-stappenplan

1

Probleem

Welke problemen komen veel voor op bedrijventerreinen? In deze rubriek lees je er alles over en waarom deze problemen nog niet zijn aangepakt.

2

Word onderdeel van de oplossing

Als je klaar bent om mee te helpen de verandering in jouw regio door te voeren, dan is deze pagina iets voor jou! Hier vind je de tools die je nodig hebt om het proces van klimaatadaptatie binnen jouw bedrijf te starten.

3

Vertel het verder

Breng het gesprek in je bedrijf op gang. Weet je nog niet hoe je dit moet aanpakken? Wij nemen je mee!

4

Creëer je netwerk

We kunnen het niet alleen. Kom samen met andere veranderaars, bezoek evenementen of organiseer zelf iets!

5

Verander je omgeving

Tijd voor actie. Hulp nodig bij het afsluiten van je ondernemingsplan, het navigeren door wetgeving of heb je moeite met de uitvoering? Hier staat alles wat je nodig hebt.

bottom of page